We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Monday, April 16, 2012

14:04:2012

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


14:04:2012

Hilsninger fra føderasjonen:

Håpet brer seg i deres verden i dag, nå som deres kollektive tanker fokuserer på arrestasjonen av Illuminati og restruktureringen av deres finans systemer. Dette er etter intensjonene. De blir spilt ut over hele deres verden etter orkester maner, som ville overveldet dere om dere bare kjente dens dybde og bredde. Vi er her for å snakke om dette, noe vi kan uten å innvirke på aksjoner som allerede er igang, noe dere vil se virkelig-gjøres i de kommende ukene.

Forbered dere for store globale bølger av informasjon som vil fokusere på de av dere som ikke er i zync i forhold til det dere har prestert under denne tiden. Dette vil være det neste, og til dags dato den største masse oppvåkningen av individer, som har sovet seg gjennom prosessen så langt. Denne informasjonen vil komme via mange kilder, inkludert deres egne media, som til og med nå har begynt å avdekke Illuminati's kontroll i det. Sannheten ruller over de som står i mot, og de som alltid har ønsket at denne informasjonen skulle "komme ut" ser nå ingen hindring i veien for at så skal skje. Denne lekkasjen vil nå bli en flom av informasjon som er forløperen til offentlig avsløring.

Vi har sannelig hatt det hett rundt ørene i det siste med tilverkingen av nyhetene, og det er nå mer enn klart nok at det ikke kan bli tøffe militære gjengjeldelses operasjoner i våre aksjoner i verden. Så lenge frykten er til stede vil mange fokusere på kjernekraftvåpen og deres og deres potensiale brukt i terror aksjoner, og vi sier, som vi alltid har sagt, at det er ingenting å frykte overhodet.

Deres nasjon av island blir brukt som et test område for utrulling av finansielle strategier i forbedringsøyemed for deres planet. Det vil være klokt å følge med på deres fremskritt hva angår dette, da det vil være alle nasjoners skjebne en kort periode. Vi har alltid rådet dere i, at en slik handling ikke ville komme fra verdens store nasjoner eller makthavere, men de vil komme i kjølvannet med en gang handlingenes dominoeffekt er et faktum.

Tvilens tid er ved sin ende. Håpets tid har begynt. Nå vil dere begynne å se virkelig endring finne sted, håndgripelig og iaktagbar for alle. Disse tingene vil komme så fort at det vil få hodet ditt til å spinne. Hold ut nå, for begynnelsen på begynnelsen. Å etterhvert som disse forandringene kommer, vil Gaia reagere på deres håp og deres kjærlighet. Hun gjør allerede forandringer som vil komme alle til gode. Det er fremdeles flere massive jordskjelv i vente, alle med minimal skade på liv, etterhvert som disse forandringene fortsetter.

Vi er for alltid med dere, vår familie. Vi ser frem til vår gjenforening og muligheten for å dele med dere vår kjærlighet og glede for deres fremtid.


Vær fredfulle.
Channeler: Wanderer of the Skies

Translator:Lill-Heidi

Translations

No comments:

Post a Comment

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Mk says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks